Detalii de contact
Bine ati venit pe site-ul orasului Marasesti !

Aveti in aceste pagini o imagine de ansamblu a orasului Marasesti, informatii despre trecutul si prezentul orasului nostru, dar si cateva idei despre viitorul sau.
Acest site se doreste a fi un instrument de comunicare rapid si eficient intre Primarie si cetatenii orasului,dar si o modalitate de a ne face cunoscuti in tara si peste hotare.
Ca primar al tuturor marasestenilor, imi declar intreaga disponibilitate pentru ca Primaria si Consiliul Local sa devina parteneri de dialog cu locuitorii in slujba carora imi desfasor intreaga activitate.

Vom continua proiectele in curs, iar cu sprijinul dumneavoastra vom incepe altele noi, cum ar fi:
• Construirea unei Piete Agroalimentare moderne, in locul celei existente
• Asfaltarea strazilor Republicii, IL Caragiale, Doinei, Cuza-Voda si Zorile
• Fatade si izolari termice la blocuri
• Apa si canalizare pe strada Democratiei, Independentei, Siret, Muncii si Dacia
• Sala de Sport a orasului Marasesti

Va invit deci, cetateni ai Marasestiului sa faceti aprecieri si propuneri privind dezideratele de viitor, iar noi le vom analiza cu mare atentie si ne vom stradui sa le punem in practica in folosul comunitatii noastre.
Pe dumneavoastra, oaspetii nostri, va invitam sa ne cunoasteti traditiile, sa ne intelegeti modul de viata, sa ne fiti alaturi la sarbatori, sa edificam impreuna viitorul.
Sper ca aceasta vizita va va trezi interesul si va veti convinge de facilitatile si oportunitatile de dezvoltare oferite de orasul nostru, invitandu-va sa fiti partenerii nostri.
Tuturor celor care vizitati virtual orasul Marasesti, va adresez salutul meu si al intregii echipe din Primarie !

Cu respect,

Chitic Valerica Dorel
Primarul orasului Marasesti

Scroll to Top
Sari la conținut