Romanian English
     
Bun venit pe pagina Primariei Marasesti !

Licitatii

Licitatii

Anunturi privind licitatiile publice in desfasurare. Vizualizare detalii

Istoric

Mausoleul Marasesti

Despre atestarea documentara, etimologie, monumentul din Marasesti, comunitate, invatamant, culte - prin prisma istorica, operele comemorative de razboi, documentele istorice de la "Chimica Marasesti", Cartea de aur a orasului. Vizualizare detalii

Declaratii de avere

Declaratii de avere

Prin intermediul website-ului nostru facem publice declaratiile de avere ale primarului, viceprimarului, secretarului precum si cele ale functionarilor publici si consilierilor locali.

Stiri rotative

La multi ani doamnelor si domnisoarelor!

La multi ani doamnelor si domnisoarelor!

Cu ocazia Zilei Internaționale a Femeilor, domnul primar al orașului Mărășești, Chitic Valerică, urează tuturor doamnelor și domnișoarelor ca primăvara să vă aducă bucurie în suflet, fericire și liniște și nu în ultimul rând, un călduros ,,La mulți ani!”

La multi ani 2017!

La multi ani 2017!

Primarul orasului Marasesti, dl. Chitic Valerică, ureaza tuturor un An Nou Fericit, Sanatate, Prosperitate si un sincer ,,La Multi Ani''! La trecerea in noul an, sunteti asteptati in Parcul Civic, pentru a admira un deosebit foc de artificii!

Craciun Fericit

Craciun Fericit

Primarul orașului Mărășești, domnul Chitic Valerică, cu ocazia Sărbătorilor de Iarnă, vă dorește ca bunătatea, speranța și căldura Crăciunului să ajungă în sufletul fiecăruia dintre dumneavoastră și să vă îmbogățească cu sănătate, fericire și voie bună! La mulți ani!

La multi ani de Sfantul Andrei

La multi ani de Sfantul Andrei

La multi ani fericiti tuturor celor ce isi aniverseaza ziua onomastica cu ocazia Sfantului Andrei! La Multi Ani ! Primar, Chitic Valerica

25 octombrie - ziua Armatei Romaniei

25 octombrie - ziua Armatei Romaniei

25 octombrie, ziua Armatei României Armata reprezintă totalitatea forţelor militare ale unui stat (oaste, oştire). În epoca medievală Ţările Române aveau oastea permanentă a domnului (oastea cea mică, uneori fiind plătită) şi oastea cea mare (formată din cetele boiereşti). Bazele moderne ale armatei române s-...

Zilele Orașului Mărășești

Zilele Orașului Mărășești

Primăria oraşului Mărăşeşti vă informează că în zilele 5-6-7 august 2016, cu ocazia Zilelor Oraşului Mărăşeşti, se vor desfăşura diferite activităţi sportive la Sala Polivalentă a orașului, precum și activități artistice și comerciale în zona ,,Parc Civic’’. Pe data de 6 august 2016, (vom reveni cu noi inf...

Ziua Culturii Nationale

Ziua Culturii Nationale

Astazi, 15 ianuarie 2016, se implinesc 127 de ani de la moartea marelui nostru poet national, Mihai Eminescu. Totodata, ziua de 15 ianuarie a fost declarata ziua Culturii Nationale. Cu acest prilej, la Centrul de Zi Marasesti, vor avea loc o serie de manifestari in semn de omagiu pentru marele nostru poet!

Anunt

Anunt

Pentru a putea mari afisul, apasati pe titlul articolului (,,Anunt'') si apoi apasati aici.

La multi ani 2016!

La multi ani 2016!

Primarul orașului Mărășești, Chitic Valerică, urează tuturor un An Nou Fericit, Sănătate, Fericire și un călduros ,,La Mulți Ani''! La trecerea în noul an, sunteți asteptați în Parcul Civic, pentru a admira un spectaculos foc de artificii!

Anunt

Cetățenii care NU realizează venituri sau ale căror venituri nete lunare sunt de până la 450 lei/lună/persoană și NU se încadrează în următoarele categorii sociale: 1. BENEFICIARI DE AJUTOR SOCIAL acordat în baza Legii 416/2001. 2. BENEFICIARI DE ALOCAȚIE PENTRU SUSȚINEREA FAMILIEI acordată în baza Legii 277/2010 repub...

Autorizatii de urbanism

Urbanism

Va facem cunoscute listele cu certificatele de urbanism si autorizatiile pentru orasul nostru, incepand din ianuarie 2008. Vizualizare detalii.

Obiective turistice

Obiective turistice

Detalii despre istoricul si activitatea Casei de Cultura "Emanoil Petrut", Mausoleul Neamului, Monumentul II Joffre. Vizualizare detalii.

Album foto

Galeria noastra de imagini va sta acum la dispozitie !

Instantanee realizate la Ziua Orasului, concursul de pescuit, asfaltarea strazii Siret, Complexul medico social, Centru social de sprijin pentru rromi, aplicatia pentru protectie civila, casa ridicata cu sprijinul voluntarilor, vizita regelui Mihai, vizita Principelui Radu, inundatiile din 2005, diverse evenimente si manifestari culturale, sociale sau economice.

Intra acum in galeria foto !

Formulare online

Formulare online

Formulare onlineVa punem la dispozitie o serie de formulare online organizate in urmatoarele domenii de interes:

  • Comunicare relatii publice
  • Asistenta sociala, Stare civila
  • Urbanism
  • Impozite si taxe locale, diverse declaratii
Vizualizare si download formulare online

Comunicate de presa

Comunicate de presa

Comunicate de presa Primaria Marasesti participa la campania "Ora Pamantului"

Pe data de 28 martie, Primăria oraşului Mărăşeşti  va lua decizia de a  stinge luminile timp de o oră ca semn al luptei împotriva schimbărilor climatice, în cadrul evenimentului „Earth Hour”(Ora Pământului). Oraşul Mărăşeşti va fi anul acesta unul dintre oraşele partenere în campania Earth Hour.

Vizualizare detalii.

Vizitatori online

Avem 28 vizitatori online

Cauta in site

Orarul audientelor

 

CHITIC VALERICĂ - Primar
Marti – ora 14,00
primaria@primariamarasesti.ro
============
ARGHIRE CATALIN– Viceprimar
Miercuri – ora 10,00
primaria@primariamarasesti.ro
============
DUMITRU VASILICA VIOLETA – Secretar
Marti – ora 10,00
primaria@primariamarasesti.ro
mai multe detalii


Primaria Orasului Marasesti

Str. Siret, Nr.1, Jud.Vrancea, cod 625200

Tel: 0237-260550 / 0237-260150
Fax: 0237-260550

email: primaria@primariamarasesti.ro

Flux de date

feed-image Aboneaza-te la RSS
Site Meter
(c) 2007 - 2012 Toate drepturile rezervate pentru Primaria Orasului Marasesti. Inregistreaza domenii .ro ieftine de la providerul tau de Hosting.