Romanian English
     
Asezarea orasului Marasesti PDF Imprimare Email

 

Harta Judetului Vrancea
Orașul Mărășești se află situat pe malul drept al râului Siret, aproape de confluența ca pârâul Șușița, fiind primul nod feroviar ce marchează bifurcarea căilor de acces către nordul Moldovei, de o parte și de alta a Siretului.
Geografic se află situat la o distanță de 20 km nord de municipiul Focșani, reședința județului Vrancea, 27 km sud de municipiul Adjud, 18 km vest de municipiul Tecuci, județul Galați, 18 km est de orașul Panciu.

În componența orașului, pe lângă orașul propriu-zis, intră localitățile : Doaga, Modruzeni, Haret, Pădureni și Călimănești.
Cartierul Doaga aparține orașului numai cu locuințele și exploatațiile industriale, feroviare și de turism, aflate pe malul stâng al pârâului Șușița, fiind individualizat de Doaga sat, care aparține de comuna Garoafa. Acest cartier se situează la o distanță de 7 km în sud-estul orașului.

Satul Modruzeni se află în nord-estul orașului la o distanță de 3 km, între calea ferată și râul Siret. Satul Haret se află la nord de orașul Mărășești, la o distanță de 3 km de D.N. E-85. Satul Pădureni se află la nord-est de orașul Mărășești, la o distanță de 5 km, de o parte și de alta a căii ferate și canalului de irigații Siret-Bărăgan. Satul Călimănești se află la nord-nord-est de orașul Mărășești, de o parte și alta a căii ferate și D.N. E-85, la vest de râul Siret.
Orașul Mărășești este situat pe teren în general plan, mărginindu-se în partea de vest cu colinele subcarpatice. Altitudinea este de 100 m față de nivelul mării.

 

Vizitatori online

Avem 71 vizitatori online

Cauta in site

Orarul audientelor

 

CHITIC VALERICĂ - Primar
Marti – ora 14,00
primaria@primariamarasesti.ro
============
ARGHIRE CATALIN– Viceprimar
Miercuri – ora 10,00
primaria@primariamarasesti.ro
============
DUMITRU VASILICA VIOLETA – Secretar
Marti – ora 10,00
primaria@primariamarasesti.ro
mai multe detalii


Primaria Orasului Marasesti

Str. Siret, Nr.1, Jud.Vrancea, cod 625200

Tel: 0237-260550 / 0237-260150
Fax: 0237-260550

email: primaria@primariamarasesti.ro

Site Meter
(c) 2007 - 2012 Toate drepturile rezervate pentru Primaria Orasului Marasesti. Inregistreaza domenii .ro ieftine de la providerul tau de Hosting.